Kemen için bir iddia daha

Kayserispor'dan ayrılan Olivier Kemen'e bir talip daha çıktı. Alacaklarının ödenmemesi sonucu sözleşmesini fesheden Kamerunlu futbolcu için Başakşehir FK, Bodrumspor, ve şimdi de Samsunspor'un talip oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kemen için bir iddia daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'dan problemli bir şekilde ayrılan Olivier Kemen hakkında bir iddia daha ortaya atıldı.

Sarı-Kırmızılı takımda alacaklarının zamanında ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Kamerunlu futbolcu için Samsunspor da devreye girdi. Tecrübeli oyuncu için Başakşehir FK ve Bodrumspor’un ardından Samsunspor'un da ilgilendiği ileri sürüldü. 
Fenerbahçe maçından sonra Kayserispor'dan ayrılan Kemen, şu an Afrika Kupası için Milli takımda bulunuyor. Samsunspor'un, Kemen'i kadrosuna katmak adına görüşmelere başladığı ve transferde iddialı olduğu ifade edildi. Kemen’in Afrika kupası sonrasında Türkiye’ye geldikten sonra kendisine en iyi teklifi yapan kulübü tercih edeceği konuşuluyor.
Ali Naibi’nin transfer ettiği Kamerunlu, Kayserispor formasıyla Süper Lig’de toplamda 72 maça çıktı. Bu maçlarda 6 gol ve 5 asist başarısı gösteren Kemen, son oynanan Fenarbahçe maçında da gol atma başarısı gösterdi.