Kayserispor'a büyük destek vermişti! Takımı yalnız bırakmadı...

İki hafta önce oynanan İstanbulspor- Kayserispor maçında Sarı-Kırmızılı takımın deplasman masrafları için sponsor olan Kayserispor sevdalısı gurbetçi iş insanı, bugün gerçekleşecek olan Kayserispor- Gaziantep FK maçında da takımını yalnız bırakmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'a büyük destek vermişti! Takımı yalnız bırakmadı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki hafta önce İstanbulspor- Kayserispor maçında taraftarlık ruhunun en güzel örneklerinden birini sergileyeyerek Sarı-Kırmızılı takımın deplasman masrafları için sponsor olan Kayserispor sevdalısı gurbetçi iş insanı Hasan Irmak, bu kez de Kayserispor'u yalnız bırakmadı.

Gaziantep FK ile saat 17.00'da karşılacak olan Kayserispor'u desteklemeye gelen Irmak düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

Sevdamız Kayserispor!

"Kayserispor'umuzu her zaman Avrupa'dan da takip ediyoruz. Çoğu Avrupalı gurbetçilerimiz de takip ediyor bunu biliyoruz. Sevdamız Kayseripor... Buradaki zorlukları da görüyoruz. Yurt dışından can-ı gönülden destekliyoruz. Başkanımız Recep Uçar'ı tebrik ediyoruz. Tahtamız da açıldı bugün mutluyuz. 

Kayserspor'a büyük destek vermişti! Takımı yalnız bırakmadı...

Kayserispor'u Avrupa'da görmek istiyoruz

Transfer tahtasının açılması hakkındaki duygularını da dile getiren Irmak, "Uzun bir serüvendi sonunda başarabildik" dedi. Bir daha böyle bir durumla karşılaşmamayı temenni ettiğini belirtirken; "Kayseripor için hedeflerimiz yüksekler olmalı, Kayserispor'u Avrupa'da görmek istiyoruz. Avrupa'da da desteklemek istiyoruz. Kayserispor emin ellerde" diye konuştu.

Avrupa'da ses getirebilecek güvenilir bir yönetim var

Sarı- Kırmızılı takıma maddi anlamda destek çalışmalarına ön ayak olma fikri olup olmadığını kendisine sorduğumuzda ise Irmak tüm Kayserili gurbetçilere çağrıda bulunarak şunları kaydetti:

"Kayserispor'umuza sahip çıksınlar. Kayserispor bizim değerimiz, sevdamız. Biraz daha desteklememiz gerekiyor. Bu yönetimle Avrupa'da ses getirebilecek güvenilir bir yönetim olduğunu gösterdi Kayserispor yönetimi... Gurbetçilerin de artık destekleyeceğini düşünüyorum."