Kayserisporlu olmayan kalmasın!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserispor forması dağıtmaya devam ederek, çocukları ve gençleri şehrin takımını tutmasını sağlıyor. Binlerce Kayserispor forması dağıtarak kulübe de katkı sağlayan Başkan Çolakbayrakdar, amatör spora da büyük destek veriyor. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserisporlu olmayan kalmasın!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her gittiği yerde şehrin en büyük marka değeri olan Kayserispor sevgisini paylaşmaya ve aşılamaya devam ediyor.

Gittiği ziyaretlerde bir yandan seçim çalışmalarını yürüten Başkan Çolakbayrakdar, diğer yandan da Kayserispor sevdasının şehrin dört bir yanına yayılması adına önemli katkılar sağlıyor. Başkan Çolakbayrakdar’ın, Meysu Outlet AVM’de gerçekleştirdiği ziyarette onlarca genç Kayserispor formasıyla buluştu.

Kayserisporlu olmayan kalmasın!

Şu ana kadar binlerce Kayserispor forması dağıtarak gönüllerde taht kuran Başkan Çolakbayrakdar, çocuklara ve gençlere büyük önem veriyor.

Başkan Çolakbayrakdar, ‘Hemşehrilerimizle bir arada olmak bize güç veriyor, enerji veriyor. Kıymetli esnafımız ve alışveriş yapan hemşehrilerimiz bizleri güleryüzle, sıcak muhabbetle karşıladı. Kazançları bereketli olsun, hayırlı alışverişler olsun, Hazırız, kararlıyız’ ifadelerini kullandı.

Kayserisporlu olmayan kalmasın!

Başkanın Kayserispor forması dağıtması özellikle çocukları çok sevindiriyor. Her forma hediye ettiği gence Kayserisporlu olma sözü alan Başkan Çolakbayrakdar, aynı zamanda amatör spora da büyük katkı sağlayarak, yeni neslin spor yapması adına mahallelerde kurduğu spor salonlarıyla ve etkinlikleriyle büyük katkı sağlıyor. 

Kayserisporlu olmayan kalmasın!

Başkan Çolakbayrakdar, Cumartesi günü de Yenidoğan Mahallesinde yaptığı ziyarette, 'Kocasinan'ımızın her köşesinde, çocuklarımız sporla büyüyor. Tabii bir de Kayserispor aşkıyla' ifadelerini kullanmış, gençlerle top oynamış ve bir de penaltı atışı yaparak, yine mahalledeki çocuklara Kayserispor forması hediye etmişti.