Kayserisporlu futbolcu ameliyat oldu

Kayserispor'un genç futbolcusu Berat Eskin, başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyat, Sarı-Kırmızılı takımın anlaşmalı olduğu Acıbadem Kayseri Hastanesi uzman ekibi tarafından gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserisporlu futbolcu ameliyat oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un genç futbolcusu Berat Eskin, başarılı bir operasyon geçirdi. Kulüp tarafından açıklamaya göre, genç futbolcunun bankart onarımı için ameliyat olduğu öğrenildi.

Ameliyat işlemi, Acıbadem Kayseri Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, Doç. Dr. Bertan Cengiz, Dr. Mehmet Çavuş ve uzman ekip tarafından gerçekleştirildi. 
Operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlandığını ve genç futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 
Sarı-Kırmızılı Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Berat Eskin, bankart onarımı nedeniyle başarılı bir operasyon geçirdi. Futbolcumuz, Acıbadem Kayseri Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, Doç. Dr. Bertan Cengiz, Dr. Mehmet Çavuş ve ekibi tarafından ameliyat edildi. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.