Kayserispor yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor

Kayserispor'da hummalı bir çalışma var. Sarı-Kırmızılı takımda Ali Çamlı Başkanlığında bir yandan transfer yasağını kaldırılmaya, diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Kayserispor, Süper Lig'in klas futbolcularından 10 numara pozisyonunda oynayan sürpriz bir isimi kadrosuna katmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. detaylar Kayseri Haberinde…

Kayserispor yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer tahtası açılacak mı?

Kulübün acilen 4 Milyon Euro bulması gerekiyor. Taraftar, bu sorunun yanıtını arıyor. Son 6 maçını kaybeden Kayserispor’da şu an tek çıkış noktası transfer yapılması yönünde öngörülüyor. Kadrodan sayısal anlamda 8 oyuncusundan sağlıklı bir şekilde yararlanamayan Sarı-Kırmızılı takımda transfer çalışmalarının başladığı öğrenildi. Kayserispor’da Olivier Kemen ve Mame Thiam’ın ayrılması, Majid Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier’in milli takımlarına gitmesi, Uzodimma’nın sezonu kapatması, Cardoso, Carole ve Bahoken’in sakatlığının tam geçmemesi Sarı-Kırmızılı takımı biranda dibe vurmasını sağladı.

Başkan Ali Çamlı transferle yakından ilgileniyor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz günlerde transfer yasağını kaldırarak, 3 transfer yapacaklarının müjdesini verdi. Sarı-Kırmızılılar rotayı Süper Lig’e çevirdi. Kayserispor, Gaziantep FK’dan Alexandru Maxim ile yakından ilgileniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, bir yandan transfer yasağının kaldırılması için, diğer yandan da nokta atışı transferlere imza atmaya çalışıyor. Süper Lig’i bilen, kaliteli, takıma uyum sağlayabilecek, kulübün ekonomik yapısına uygun transferler yapılması hedefleniyor. 

Kayserispor yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor

İl yarıda Gaziantep FK formasıyla 19 maça çıkan Rumen yıldız Alexandru Maxim, 2 gol atarken, 3 de asit yaptı. Toplamda 1487 dakika tör döken Maxim, geçtiğimiz sezon 4 gol, 6 asist yapmıştı.