Kayserispor'un şansı tutmuyor

Kayserispor, Konyaspor'a konuk oluyor. Sarı-Kırmızılı takım, 24 Şubat 2019'dan bu yana Konyaspor'a karşı ilk galibiyetini arıyor: Konyaspor ile Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda heyecan dolu bir karşılaşma Saat 13:30'da başlayacak Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un şansı tutmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in 18. Hafta mücadelesinde Konyaspor’un konuğu olacak. Heyecan verici karşılaşma 24 Aralık Pazar günü Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Saat 13:30'da başlayacak bu mücadelede hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. 
Sarı-Kırmızılı takım, son 8 maçta Konyaspor'a karşı galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Kayserispor, son olarak 24 Şubat 2019 tarihinde Hikmet Karaman yönetiminde Konyaspor'u mağlup etmişti. Karşılaşma 1-0 tamamlanmıştı. Golü de Deniz Türüç kaydetmişti.  
Recep Uçar yönetimindeki büyük çıkış yakalayan Sarı-Kırmızılılar, bu şanssızlığı kırmak istiyor. Kayserispor, Konyaspor engelini kayıpsız aşarak, hem rövanşı almayı hem de yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Süper Lig’de 3. basamakta yer alan Sarı-Kırmızılılar, bu moral ve motivasyonla Konyaspor'u deplasmanda yenerek, zirvedeki yerini korumanın hesaplarını yapıyor. 
Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan maç 2-2 berabere tamamlanırken, Kayseri’deki maç ise 2-1 Konyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.