Kayserispor'un Parlayan Yıldızı: Gökhan Sazdağı Gol Sözü Verdi

Kayserispor'un tecrübeli yeteneği Gökhan Sazdağı, yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Galatasaray ve İstanbulspor maçında son derece etkili bir futbol ortaya koyan Sazdağı, Samsunspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde…

Kayserispor'un Parlayan Yıldızı: Gökhan Sazdağı Gol Sözü Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig takımı Kayserispor'un tecrübeli oyuncusu Gökhan Sazdağı, gösterdiği üstün performansla takdir topluyor. Geçtiğimiz sezon Onur Bulut'un, Beşiktaş'a transferinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Sazdağı, teknik direktör Çağdaş Atan'ın jokeri olarak dikkat çekiyor. 
Son olarak Galatasaray ve İstanbulspor'un karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen fileleri havalandıramayan Sazdağı, sergilediği etkileyici performans ile formayı kimseye kaptırmak istemiyor. Kariyerinin en verimli dönemini geçiren Gökhan, Samsunspor maçı için gol sözü verdi. Takımının hücum hattında rakiplerin korkulu rüyası olan Sazdağı, atacağı gollerle takıma katkıda bulunmayı hedefliyor.
Taraftar desteğine vurgu yapan Gökhan Sazdağı şunları söyledi: "Galatasaray ve İstanbulspor'da gol atamamış olabilirim, ama bu hafta Samsunspor maçında gol atacağıma inanıyorum.  Takım olarak çok iyi çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Samsunspor’un gücü biliyoruz. Zor bir maç olacak. Tribün desteğini arkamıza alarak, sezonun ilk galibiyetini elde etmeyi amaçlıyoruz.." şeklinde konuştu.
Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren sporseverler, Gökhan Sazdağı'nın performansından oldukça memnun. Gökhan, geçtiğimiz sezon 31 maçta 1 gol atarken, 5 kez de asist yaptı ve toplamda bin 991 dakika ter döktü.