Kayserispor'un maçı var!

Kayserispor ve EMS Yapı Sivasspor arasında dostluk maçı yapılacak. İki takım da milli arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirecek. Kayserispor ile Sivasspor arasındaki maç nerede, hangi gün, saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'un maçı var!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'e milli arada hazırlık maçı yapacak.

Sarı-Kırmızılı takım Süper Lig temsilcilerinden EMS Yapı Sivasspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki bu özel karşılaşma, hangi gün, nerede, saat kaçta oynanacak? Taraftar, bu hazırlık maçının bilgisini araştırıyor. 
Bir önceki milli arayı pas geçen Sarı-Kırmızılı ekip, bu kez değerlendirerek form tutmayı hedefliyor. Kayserispor, sezon içinde Sivasspor ile dostluk maçı yapmış ve iki şehir arasındaki ilişkileri güçlendirmişti.
Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan hazırlık maçı 19 Kasım Pazar günü saat 14:30'da Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleşecek.Teknik direktör Recep Uçar, kupada olduğu gibi, bu maçta da fazla forma şansı bulamayan yedek oyunculara şans verecek. Bu maç genç futbolcular içinde fırsat olacak.

Futbolseverler, bu heyecan verici karşılaşmayı merakla bekliyor. Bu maçın taraftara açık olup olmayacağı hakkında bir bilgi verilmedi. Bu hazırlık maçı, aynı zamanda iki takım arasındaki dostluk bağlarını daha da pekiştirecek. 
Kayserispor, 4 günlük iznin ardından Adana Demirspor hazırlıklarına bugün başlayacak. Yağmurdan dolayı çalışmaların salonda olması bekleniyor.