Kayserispor'un kozu o olacak

Kayserispor, 7 maçlık kötü seriye Antalyaspor karşısında dur demek istiyor. Sarı-Kırmızılı takım, bugün saat 17:00'de Antalyaspor maçına çıkacak. Yeni teknik direktör Burak Yılmaz'ın Antalyaspor karşısında sahaya süreceği 11 merak ediliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un kozu o olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, bugün saat 17:00’de sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Sarı-Kırmızılı takım, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Son 7 Süper Lig maçını kaybederek taraftarını üzen Kayserispor, taraftar desteğini arkasına alarak, bu kötü seriye son vermek istiyor. Takımın en büyük kozu: Miguel Cardoso olacak. Sivasspor maçında parmakları kırılan ve özel bir koruma ile sahaya çıkan Portekizlinin son derece istekli oluşu yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bahoken’in sakatlığının devam etmesi, Thiam’ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet mevkiine geçen Cardoso, taraftarı maça davet ederek, Antalyaspor karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Kayserispor'un kozu o olacak

Kayserispor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşma RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.  Yeni teknik direktör Burak Yılmaz'ın Antalyaspor karşısında sahaya süreceği 11 merak ediliyor.