Kayserispor'un Hakkını Samsunspor Başkanı Savunuyor

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Konyaspor sahasında Kayserispor'u 2-0 yendi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya paylaşımı ile Kayserispor'un hakkını savundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayserispor'un Hakkını Samsunspor Başkanı Savunuyor

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Konyaspor sahasında Kayserispor'u 2-0 yendi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya paylaşımı ile Kayserispor'un hakkını savundu. 

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kazanmayı hak edecek bir oyun ortaya koymadık. İlk yarı belki üç tane pozisyona girdik. Atabilsek oyunun rengi, şekli farklı olacak, biz değerlendiremedik' dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kayserispor'un hakkını savundu. Yıldırım yaptığı açıklamada; 'Konyaspor - Kayserispor maçını seyrediyorum ve çıldırdım. Maçın VAR hakemi derhal hakemliği bırakmalı veya emekli edilmeli. Emek hırsızlığı devamlılık haline geldi ve kimse bu işleri düzeltmek istemiyor. Konyaspor'un herhafta VAR tarafindan korunmaya ihtiyacımı VAR?' ifadelerinde bulundu.