Kayserispor'un gururu oldu

Kayserispor'da Gaziantep Fk maçında attığı golün yanı sıra gösterdiği başarılı oyun ile göz dolduran Mehmet Eray Özbek, Kayserili sporseverlerin gurur kaynağı oldu. Beşiktaş'ı mağlup ederek, galibiyet hasretine son vereceklerini ifade eden Özbek, kendisine bu fırsatı veren Başkan Ali Çamlı'ya ve Burak Yılmaz ile birlikte altyapı hocalarına da teşekkür etti.

Kayserispor'un gururu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un altyapıdan yetişen futbolcusu Mehmet Eray Özbek, her geçen hafta artan performansıyla büyük beğeni topluyor.

Sarı-Kırmızılı takımın en son karşılaştığı Gaziantep FK maçında fileleri havalandıran genç yetenek, spor otoriterlerinden tam not aldı. Profesyonel kariyerinin ilk golünü atan Özbek, aynı zamanda takımına da altın değerinde 1 puan kazandırdı. Sakat, cezalı, takımdan ayrılan futbolculardan dolayı gençlere büyük fırsat doğdu. Mehmet Eray Özbek de, bu fırsatı değerlendirerek adından başarıyla bahsettirdi. Muhteşem bir sol ayağa sahip olan Mehmet Eray Özbek, attığı golün yanı sıra ortaya koyduğu performansla da ‘formayı kimseye kaptırmam’ mesajı verdi.

Kayserispor'un gururu oldu

Beşiktaş maçında da kendisinden büyük beklenti olan Eray Özbek, Kayserispor formasına layık olmaya çalışacağını ve hedefinin A Milli takım olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Hayrullah Erkip ile birlikte Beşiktaş’ın da radarında olan Eray, taraftar desteğiyle Beşiktaş’ı mağlup ederek, galibiyet hasretine son vereceklerini ifade etti. Başkan Ali Çamlı’ya teşekkür eden Özbek, ‘Bana bu fırsatı veren Başkanım başta Ali Çamlı olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Buralara kolay gelmedim, layık olmaya çalışacağım. Verilen bu fırsatı da en iyi şekilde değerlendirip, daha iyi yerlere gelmeye hedefliyorum. Öncelikle hedefim A Milli takım. Umarım, önce Kayserispor’da başarılı olup, bu şanlı formayı da giyerim’ diye konuştu.