Kayserispor'un eski yıldızı boşa çıktı! Gözler şimdi Atila Gerin'de

Kayserispor'da iz bırakan Ryan Mendes, Iğdır FK'dan ayrıldı. Tecrübeli futbolcunun adı yeniden sarı-kırmızılı ekiple anılıyor.

Kayserispor’da Ryan Mendes sesleri yükseliyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte büyük bir iz bırakan Ryan Mendes, Iğdır FK’dan ayrıldı. TFF 1. Lig takımlarından Iğdır FK yönetimi bugün 7 futbolcuyla yolların ayrıldığını duyurdu. Toplamda 1,5 yıl Kayserispor forması da giyen Ryan Mendes’in de yer aldığı listede şu isimler yer alıyor: Sinan Bolat, Fode Koita, Moryke Fofana, Ali Yaşar, Ahmet Emin Engin ve Gianni Bruno.

Ryan Mendes'in adı yeniden Kayserispor ile anılıyor

Kayserispor’a Erol Bedir başkanlığı döneminde 2017-2018 futbol sezonunda gelen ve toplam 45 resmi maça çıkan Yeşil Burun Adalı futbolcunun adı yeniden Kayseri temsilcisi için anıldı. Hızı, yüksek top tekniği ve gol yollarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Mendes, geçtiğimiz sezon başında Kocaelispor’dan ayrılmış ve Iğdır temsilcisiyle anlaşmaya varmıştı.

Kayserispor'un eski yıldızı boşa çıktı! Gözler şimdi Atila Gerin'de

Geçtiğimiz sezon Iğdır FK formasıyla TFF 1. Lig ve Türkiye Kupası da dahil olmak üzere toplam 29 resmi maça çıkan Mendes, takımın önemli hücum oyuncularından biri olarak dikkat çekti. Lig'de 28 maçta görev alan ve 5 gol, 2 asistlik katkı sağlayan Mendes’in Kayserispor ile anılması Kayserispor camiasında gündem oldu.

Karar teknik heyete bağlı

Sarı-Kırmızılı kulübün eski oyuncusunu gündeme alıp almayacağı teknik direktör Atila Gerin’e bağlı. Şu an yabancı oyuncu konusunda kontenjanı olmayan Kayserispor’da yeni bir oyuncu için bir futbolcunun ayrılması gerekiyor. Joshua Brenet, Jadel Katongo, Miguel Cardoso, Youssef Ait Bennasser, Joao Mendes, German Onugha ve Sam Mather’in sözleşmeleri devam ediyor.

Kayserispor'da yabancı kontenjanı gündemde

TFF 1. Lig’de bu sezon 6+2 yabancı futbolcu forma giyebilecek. Şu ana kadar Miguel Cardoso, Jadel Katongo, Sam Mather ve Youssef Ait Bennasser kampa katıldı. Joshua Brenet, Joao Mendes ve German Onugha’nın da 6 Temmuz’da Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki kampa katılması bekleniyor.