Kayserispor'un en büyük kozu o olacak

Kayserispor'un başarısında aslan payına sahip olan kaleci Bilal Bayazit'in performansı göz dolduruyor. Genç file bekçi, Kayseri'de şu ana kadar oynanan 6 maçta, sadece 2 gol yedi. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor'un en büyük kozu o olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un iç sahada bileği bükülmüyor.

Sarı-Kırmızılı takım, iç sahada oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu da takımın en büyük motivasyonlarından biri oldu. Bu başarıda kaleci Bilal’in üstün performansı da dikkatlerden kaçmıyor. Genç file bekçi, özellikle teknik direktör Recep Uçar’ın takımın başına geçmesiyle birlikte, adeta küllerinden doğdu. Sezon başında eleştiri oklarına neden olan Bilal, her geçen hafta artan performansıyla göz dolduruyor. Kayseri’de oynanan 6 maçta, kalesinde, sadece 2 gol gören genç file bekçi, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Kayserispor'un en büyük kozu o olacak

Aynı zamanda bu başarılı performansıyla birlikte A Milli takım antrenörleri tarafından da yakın takipte bulunan Bilal, Adana Demirspor engelini kayıpsız aşarak, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istediklerini söyledi. Elinden gelenin en iyisini yapacağını aktaran Bilal Bayazit, ‘Çok önemli bir maça çıkacağız. Galip gelmemiz durumunda sıralamada zirvedeki yerimiz değişecek. Çok iyi bir hava yakaladık. Moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Milli arada çok iyi çalıştık. İnşallah, taraftarımızın da desteğiyle galip gelip, uzun yıllar sonra 5 maçın tamamını kazanan bir Kayserispor olarak emeğimizin hakkını alacağız’ diye konuştu.

Kayserispor'un en büyük kozu o olacak

Süper Lig’de en çok kurtarış yapan kaleci ünvanını elinden bulunduran Bilal Bayazit, 53 kurtarış yaptı. büyük sorumluluk alarak, kalesinde devleşen Bilal, taraftara çağrıda bulunarak, Pazar günü kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.