Kayserispor'un efsanesinden milyonluk gelir önerisi!

Kayserispor'da yıllardır süren ekonomik sorunlara yönelik eski başkan Ahmet Demircioğlu'ndan kalıcı gelir önerileri geldi.

Kayseri Anadolu Haber kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'un efsanesinden milyonluk gelir önerisi!

Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor’un efsane başkanları Nuh Mehmet Delikan ve Ahmet Demircioğlu, Gazeteci Hakan Çiftci ile bir araya gelerek sarı-kırmızılı kulübün gündemini değerlendirdi..

Kayserispor’un mevcut durumu, sezon başlangıcı ve kulübün geleceği hakkında görüşlerini paylaşan Ahmet Demircioğlu, takımın lige iyi bir başlangıç yaptığını ancak erken hedef belirlemenin dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunun altını çizdi..

Demircioğlu: Kayserispor korkulan noktadan çıktı

Kayserispor’un iyi bir yönetimle yoluna devam ettiğini belirten Demircioğlu, “Şu anda iyi bir yönetimi var. Kayserispor'la korkulan olmadı. Geçen senenin sonunda acaba Adana Demirspor, Eskişehir yolunda olur mu diye endişemiz vardı. Sağ olsunlar şehrimizin önde gelenleri Kayserispor'a sahip çıktılar. Başta Ali Hocam'a da çok büyük destekler verdiler” dedi. Lige iyi başlangıç yapıldığını dile getiren Demircioğlu, “Daha ligin ilk 5-6 haftası olduğu için tam böyle şampiyonluk havasına erken girilmesi handikap yaratabilir” ifadelerini kullandı.

'Bursaspor maçı 6 puanlık bir karşılaşmaydı'

Kayserispor’un rakiplerine de değinen Demircioğlu, Bursaspor ve Karagümrük gibi takımların önemli rakipler arasında olduğunu söyledi. Bursaspor karşılaşmasının önemine vurgu yapan Demircioğlu, “Bursaspor zaten bu ligin direkt favorisi. Seyircisiyle, şehriyle kenetlenmiş bir takım. O maçta alınacak sonuç çok önemliydi. Keşke berabere bile kalsak çok önemliydi. Karagümrük maçında da şanssız bir sonuç alındı. Kayserispor’un zamanla daha iyi bir takım görüntüsü verecektir" dedi.

'Mardin deplasmanından puanla dönmek önemli'

Kayserispor’un Mardin deplasmanına da değinen Demircioğlu, “Önemli olan şimdi bu Mardin'den puan veya puanlarla dönmek. Çünkü Mardin de bir havaya girmiş durumda. Bu havamızın bozulmaması lazım. En azından yenilmeden gelmemiz lazım” dedi ve yeniden Süper Lig’e dönmesini istediklerini beliterek, bunun için sportif başarının yanında mali yapının da güçlü olması gerektiğini söyledi.

Kayserispor için kalıcı gelir önerisi

Gazeteci Hakan Çiftci’nin Kayserispor’da yıllardır devam eden ekonomik sorunlara yönelik sorusunu yanıtlayan Ahmet Demircioğlu, kulübün günlük çözümler yerine sürekli gelir sağlayacak projelere yönelmesi gerektiğini söyleyerek, "Kayserispor'un mesela 4-5 tane benzin istasyonu olsun. Melikgazi'de, Kocasinan'da, Talas'ta, Erkilet tarafında. Günlük gelir getirecek veya kiraya verilebilecek projeler olabilir” şeklinde konuştu.

Kayserispor'un efsanesinden milyonluk gelir önerisi!

'Büyük projelerle Kayserispor'un önü açılmalı'

Kayserispor’un finansal anlamda sürdürülebilir bir yapıya kavuşması gerektiğini belirten Demircioğlu, arsa, gayrimenkul ve farklı gelir modellerinin değerlendirilebileceğini aktararak, "Bunları hep günlük çözümlerle, bir yerlerden para bulalım, sponsor bulalım şeklinde değil; sürekli gelir getirecek projelerle Kayserispor'un önünün açılması lazım” diyerek, futbolda maliyetlerin geçmiş yıllara göre çok yükseldiğini, kulüplerin güçlü gelir kaynaklarına sahip olmasının önemine dikkat çekti.

Nuh Mehmet Delikan: Kayserispor eski günlerine dönecektir

“Küçükağa” olarak da bilenen Nuh Mehmet DElikan, Kayserispor’da geçmiş dönemlerde önemli görevler aldı. Delikan da kulübün geleceği ve şehirle bütünleşen yapısının korunması konusunda Kayseri Anadolu Haber'e değerlendirmelerde bulundu.

Hem Kayserispor hem de Kayseri Erciyesspor'un geçmişine damga vuran Delikan da kulübün bugünü ve geleceğine ilişkin görüşlerini paylaşırken, takımın Mardinspor'u da mağlup ederek milli araya lider olarak gireceğini dile getirdi. 

Sarı-kırmızılı camianın yeniden güçlü günlerine dönmesinin gerektiğini aktaran Delikan, “Kayserispor Süper Lig'e hak ediyor. Sezona iyi başladı, tek eksik Kayserili sporseverlerin maça gelmemesi. İyi bir kadro kuruldu, umarım sezon sonunda misafir olduğu yerden Süper Lig'e yeniden dönüş yapar” diye konuştu.