Kayserispor'un aklında Beşiktaş var

Kayserispor, Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu var mı? Karşılaşma hangi gün saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un aklında Beşiktaş var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig’in 24. Hafta mücadelesinde Beşiktaş’ı konuk edecek.

Son 9 maçta, sadece 2 puan toplayabilen Sarı-Kırmızılı takım şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kayserispor’da sarı kart cezalısı Kartal Kayra Yılmaz, sakatlığı devam eden Ali Karimi ve Carlos Mane, forma giyemeyecek. Bu oyuncuların dışında ülkesinin milli takımında bulunan Majid Hosseini de Beşiktaş maçında oynayamayacak.

Julian Jeanvier Kayseri'ye geldi

Diğer yandan Gine Milli takımının kupadan elenmesinin ardından Kayseri’ye dönen Julian Jeanvier, çalışmalara başladı. Kayserispor’da çok fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun Beşiktaş kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Duruma göre de oynayabileceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar, bugün yapacağı antrenman ile Beşiktaş hazırlıklarına devam edecek.

Kayserispor'un aklında Beşiktaş var

Kayserispor Beşiktaş maçı hangi gün saat kaçta başlayacak?

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşma 12 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma 2-1 İstanbul temsilcisinin üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.