Kayserispor'un aklında Alanyaspor maçı var

Kayserispor, Türkiye Kupası'nda oynayacağı Alagöz Holding Iğdırspor maçının ardından hız kesmeden Süper Lig'e yönelecek. Sarı-Kırmızılı futbolcular ve teknik heyet Alanyaspor maçına odaklandı. Kayseispor, Alanyaspor ile oynayacakları maça büyük önem verirken, Başkan Ali Çamlı, galip gelerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti. Ayrıntılar Haberimizde…

Kayserispor'un aklında Alanyaspor maçı var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un aklında Alanyaspor maçı var, kupa mesaisinin ardından çalışmalar ara verilmeden devam edilecek.

Sarı-Kırmızılı takım, 6 Kasım Pazartesi günü sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Kayserispor, Kupada oynadığı Alagöz Holding Iğdırspor maçının ardından hız kesmeden Süper Lig'e odaklanacak. Takım içinde rekabetin yüksek olduğu, oyuncuların teknik direktör Recep Uçar'ın gözüne girebilmek için ekstra çaba sarf ettiği görüldü. Bu durum takımı genel olarak olumlu yöndeki motive ediyor. Takımda Kemen ve Julian’ın sakatlıkları sürüyor. İkili sağlık ekibi tarafından Alanyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Bu futbolcular, Mersin’de oynanan Hatayspor maçında sakatlıklarından dolayı forma giyememişti. Kemen ve Julian’ın durumu maç günü belli olacak. 
Başkan Ali Çamlı, çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, Kayseri’de yenilmediklerine dikkat çekti. Son iki maçı kazanmanın moral ve motivasyonuyla Alanyaspor engelini de kayıpsız aşacaklarını iddia eden Çamlı, ‘Futbolda her türlü sonuç var. Biz, gerek içerde, gerekse de deplasmanlarda oynadığımız tüm maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sakatların büyük oranda dönmesi, yeni transferlerin uyum sürecini atlatması elimize daha da güçlendiriyor’ dedi. 
Başkan Ali Çamlı takımının içinde yer alan olumlu atmosferin ve aile havasının arttığına dikkat çekerek, iyi yolda olduklarını söyledi ve ‘Takımımızda tam bir aile havası var. Futbolcu kardeşlerimiz gerek antrenmanda, gerekse de antrenman dışı dayanışma içinde. Saha ve taraftar desteğini arkamıza alarak, hem galip gelmeyi, hem rövanşı almayı, hem de rakibimize karşı fobimizi üzerimizden atmak istiyoruz. Büyük Kayserispor taraftarını pazartesi günü desteğe bekliyoruz’ diye konuştu.
Kayserispor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 6 Kasım Pazar günü saat 20:00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.