Kayserispor umut verdi

Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı son prova maçında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Kayserispor'un gollerini Mame Thiam ve Gökhan Sazdağı attı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde...

Kayserispor umut verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.  Yeni sezonun açılış maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, transfer yasağına rağmen, taraftar desteğini arkasına alarak, sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 
Kayserispor, iki etap kamp çalışmasını da Kayseri’de yapmayı tercih etti. Şu ana kadar 4 hazırlık maçı yapan Sarı-Kırmızılılar, İstanbulspor ve Gençlerbirliği’ni mağlup ederken, Konyaspor’a mağlup oldu ve son maçında Sivasspor ile berabere kaldı. 
Kayserispor, Galatasaray maçı öncesi son provasında etkili bir oyun ortaya koydu. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Kayserispor Mame Thiam ile ilk golü buldu. Senegalli’nin 25’inci dakikasında takımına gol kazandırırken,  2 dakika sonra Sivasspor Yunus Emre Konak ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, 
72. dakikada Clinton N'Jie’nin golüne engel olamadı. Bu golden sonra da Sarı-Kırmızılılar, Gökhan Sazdağı ile beraberliği yakaladı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı. 

Kayserispor umut verdi

Kayserispor, böylelikle yeni sezon öncesinde çıktığı son provada iyi bir görüntü vermiş oldu. Sarı-Kırmızılılar, 2 günlük iznin ardından Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayacak. Kayserispor ile ilgili son dakika gelişmelerini Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri haberlerinden takip edebilirsiniz.