Kayserispor'u düşme korkusu sardı

Kayserispor'u, Fenerbahçe yenilgisinin ardından yeniden düşme korkusu sardı. Kritik bir döneme giren Sarı-Kırmızılılar, Konyaspor'u sahasında konuk edecek. Kayserispor'un kazanmaları durumunda ligde kalma şansı artacak. Ancak berabere kalmaları durumunda diğer maçların sonuçlarıyla tablo değişebilir. Burak Yılmaz'ın yönetimindeki ekip, taraftar desteğini arkasına alarak hayal kırıklığı yaşamak istemiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor'u düşme korkusu sardı

Kayserispor'un, 36. haftayı mağlubiyetle tamamlaması ve rakiplerinin de kazanması hesapları karıştırdı.

Deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Sarı-Kırmızılılar, alt sıradaki takımların da galibiyet almasıyla birlikte yeniden düşme korkusu yaşamaya başladı. Kayserispor 41 puanla 13. sırada yer alırken, Pendikspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek 36 puana ulaştı. Hatayspor, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek 37 puana ulaştı. Gaziantep FK, deplasmanda Adana Demirspor'u 6-1 yenerek 38 puana ulaştı. Konyaspor, evinde Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek 40 puana çıktı. Bu takımların galibiyetleri Kayserispor'a dezavantaj sağladı. Galatasaray'ın, Karagümrük FK'yı 3-2 yenmesi teselli verirken, ayrıca Ankaragücü'nün de Hatayspor'a yenilmesi hesapları karıştırdı. Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken heyecan arttı.

Kayserispor'u düşme korkusu sardı

Kayserispor'un mutlaka kazanması gerekiyor

Kayserispor, bu hafta sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, bu maçı kazanırsa Süper Lig'de kalmayı garantileyecek. Sarı-Kırmızılı takım eğer berabere kalırsa, diğer maçların durumuna göre tablo değişecek. Kayserispor, işi şansa bırakmak istemiyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, saha ve seyirci avantajını kullanarak korkulu rüya yaşamak istemiyor. Şu ana kadar Süper Lig'de sadece İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşmişti. Uzun yıllar sonra son 2 haftaya kadar küme düşecek takımların belli olmaması da yine büyük heyecan yaşanmasına neden oldu. Kayserispor, Konyaspor'dan sonra Sivasspor'a konuk olacak.