Kayserispor, tırmanışa geçti

Kayserispor, milli araya 4 maçta topladığı 6 puanla 10. basamakta girdi

Kayserispor, tırmanışa geçti

Süper Lig’de, 4. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından milli araya girildi.

Hes Kablo Kayserispor, oynadığı 4 maçta 6 puan toplayarak, puan cetvelinde 10. basamağa yükseldi. Sarı-Kırmızılı ekip, lige evinde Kasımpaşa galibiyeti ile başladı. Kayserispor, bu maçta Zoran Kvrzic’in attığı tek golle sahadan galibiyetle ayrıldı. İkinci hafta ise deplasmanda Alanyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, üçüncü haftayı da evinde 3-1 Erzurumspor yenilgisiyle tamamladı.

Oyun sisteminde ve futbolcu tercihlerinde arayış içerisine giren teknik direktör Bayram Bektaş, başkent deplasmanında hatasından döndü ve Sapunaru ve Zoran gibi etkili isimleri yeniden kadroya dahil etti. Bu değişikliklerle mücadele gücü artan Sarı-Kırmızılılar, özlenen futbolu Ankara’da sergiledi.

Rakibine oran çok daha etkili bir mücadele eden Kayserispor, Ankaragücü’nü 1-0’lık skor ile mağlup etti ve 4 basamak yukarı çıkarak, 10. Sıraya yükseldi.

 

Kayserispor, 3 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü

Oynanan 4 maçta Kayserispor’un sol kanat oyuncusu Pedro, fileleri 1 kez havalandırırken, diğer goller de Zoran ve İlhan Parlak’tan geldi.

Bayram Bektaş’ın öğrencileri 2 haftalık milli aranın ardından deplasmanda 12. sırada yer alan Demir Grup Sivasspor’u evinde konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar, bu maçın hazırlıklarına 7 Ekim Çarşamba günü yapacağı tek antrenmanla başlayacak.