Kayserispor sezonu açtı! Çağdaş Atan'dan yeni sezon mesajı...

Yukatel Kayserispor, 2023-24 sezonu için ilk antrenmanını yaptı. Kendi tesislerinde 22 futbolcuyla ilk antrenmanını yapan Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon için başlangıç yapmış oldu. Sezon açılışında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberi'in spor haberlerinde...

Kayserispor sezonu açtı! Çağdaş Atan'dan yeni sezon mesajı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yukatel Kayserispor, 2023-24 sezonu için ilk antrenmanını yaptı. Kendi tesislerinde 22 futbolcuyla ilk antrenmanını yapan Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon için başlangıç yapmış oldu. Kayserispor ilerleyen haftalarda Yunanistan'ın Larissa takımı ile hazırlık maçı yapacak. 

Sezonun ilk antrenmanını tesislerinde yapan Yukatel Kayserispor, düz koşu ile antrenmana başladı. Daha sonra ısınma hareketleri yapan ekip, ilk antrenmanı kısa tuttu. 

Kayserispor sezonu açtı! Çağdaş Atan'dan yeni sezon mesajı...

Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Çağdaş Atan,"Güzel bir hikaye yazdık geçen sezon. Artık yeni şeyler söylemek lazım. Yeni hikayeler yazmak lazım. Biz ekip olarak buna hazırız. Bizim gözümüzde Kayserispor her zaman, ligin ilk yarısındaki Kayserispor gibi olması lazım. İkinci yarısındaki puan tablosundaki gibi olmaması lazım. Tabii bunun için de beklentilerimiz var. 3 tane sac ayağı var bu işin. Teknik ekip, yönetim ve futbolcular... Biz teknik ekip olarak bu rekabete tekrardan hazırız. Geriye kalan 2 sac ayağı yönetim ve futbolcular..." ifadelerini kullandı. 

Atan, "Olumlu düşünelim olumlu işler olsun" diyerek röportajı noktaladı.

Kayserispor sezonu açtı! Çağdaş Atan'dan yeni sezon mesajı...

"BU SEZON DAHA İYİ OLACAĞIZ"
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Miguel Cardoso, "İyi bir tatil dönemi geçirdik. Şimdi ise kampımız başlıyor. Geçen sezon iyi bir dönem geçirmiştik. Bu sene de geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Geçen sezon son 1,5-2 ayda takımda bir takım yorgunluklar sakatlıklar oldu. Umut ediyorumki bu sezonki performansımız geçen sezondan daha iyi olacak." ifadelerini kulandı.

"AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Kayserispor'un deneyim defans oyuncusu Dimitrios Kolovetisos ise,"İyi bir tatil dönemi geçirdik. Hocamızın bize verdiği program dahilinde çalıştık. Şimdi yeni sezonumuz başlıyor. Çok mutluyuz. Geçen sezon iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Yine aynı hedefler doğrultusunda ligi iyi bir seviyede tamamlamak istiyoruz. Geçen sezon oynadığımız belli bir oyun vardı. Taraftarlarımızı mutlu ettik. Bu sezon oyun kalitemizle aynı şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.