Kayserispor sevdası her yerde

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Parkı'nda gençlerle keyifli bir sohmet imkanı buldu. Kayserispor Buluşma Noktası'nda gençlerle ayaküstü sohbet eden Başkan, onlara Kayserispor atkısı hediye ederek, birlik ve dayanışma mesajları verdi. Detaylar Kayseri Haberimizde...

Kayserispor sevdası her yerde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserispor sevgisinin yayılması adına önemli dokunuşlar yapmaya devam ediyor. 

Bu kez, Mimarsinan Parkı'nda gençlerle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, Kayserispor Buluşma Noktası'nda keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kapalı Kale Dernek Binasının önünde gençlerin hatrını soran Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında Kayserispor atkısı hediye etti. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen Başkan Çolakbayrakdar, gençlerle birlikte fotoğraf çektirdi. Hediyelerle dolu buluşmanın ardından Başkan, gençlere hitaben, ‘Sevgilisi! Sizlerle geçirdiğiniz her an, ona bir neşe ve enerji katıyor. Unutmayın! Hayalleriniz ne kadar büyük olursa olsun, biz yanınızdayız’ dedi.

Kayserispor sevdası her yerde

Başkan Çolakbayrakdar'ın mahalle ziyaretleri de devam ediyor. Ziyaretler sırasında çocuklara Kayserispor forması hediye ederek, sarı-kırmızı sevdasını yayma çabasını sürdürüyor. Başkan, gençlere moral ve motivasyon aşılayarak aşılıyor.