Kayserispor Sevdalılarından Örnek Davranış

Kayserispor'a verilen destekler yürek ısıtıyor. Gurbetçi iş insanı Hasan Irmak ve Yerköyspor Başkanı Hacı Yusuf Şahin, Sarı-Kırmızılı takıma gönülden destek veriyor. Irmak, Kayserispor'un İstanbulspor maçına sponsor olurken, Şahin ise, maaşını bağışladı. Bu tür örnek davranışlar, sporun insanları bir araya getirerek gücünü bir kez daha ortaya koydu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor Sevdalılarından Örnek Davranış

Kayserispor sevdalıları, takımlarına destek vererek, kulübe az çok demeden ekonomik katkı sağlamaya devam ediyor.
Sarı-Kırmızılıların, ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği bu dönemde Kapalı Kale, konser etkinliği düzenleyerek, destek kıvılcımını yakarken, armaya adanmış gönüllerden bireysel destekler de devam ediyor. Son olarak gurbetçi iş insanı Hasan Irmak ve Yerköyspor Başkanı Hacı Yusuf Şahin, Kayserispor'a verdikleri maddi ve manevi destekle örnek bir davranışa daha imza attı.

Hasan Irmak, İstanbulspor Maçının Deplasman Masraflarını Üstlendi

Kayserispor'a olan bağlılığıyla tanınan gurbetçi iş insanı Hasan Irmak, takımın maddi sıkıntılarına çözüm olmak adına önemli bir adım attı. Irmak, Kayserispor'un İstanbulspor ile yapacağı deplasman masraflarını üstlendi. Bu destek, Kayserispor camiasında büyük bir sevinç ve takdirlerle karşılandı.

Hacı Yusuf Şahin'den Anlamlı Bağış

Yerköyspor Başkanı Hacı Yusuf Şahin de, Kayserispor'a olan sevgi ve bağlılığını somut bir şekilde gösterdi. Şahin, kendi maaşını Kayserispor'a bağışlayarak duruşunu gösterdi ve örnek oldu. Bu örnek davranışlar, futbol dünyasında ve spor camiasında büyük takdir topladı.

Emekli maaşını Kayserispor'a bağışlayarak, spor camiasından büyük takdir toplayan Şahin; “Kayserispor, bu şehrin bir takımı ve büyük bir marka değeri. Bu ayki maaşım olan 7 bin 500 TL’yi Kayserisporumuza bağışlıyorum. Bu desteğin, ‘damlaya damlaya göl olur’ misali etki oluşturmasını ve şehrimizin değeri olan Kayserispor’a faydalı olmasını diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Irmak ve Şahin gibi iş insanlarının Kayserispor’a olan bu desteği, gelecek adına umut verici bir işaret oldu. Kapalı Kale ile başlayan bu destek furyasının devam etmesi bekleniyor. Kapalı Kale’nin düzenlediği ve yaklaşık olarak 200 bin kişinin katıldığı konser haftaya damgasını vurmuştu.