Kayserispor Recep Uçar ile Uçuşa Geçti

Kayserispor, Süper Lig'de Recep Uçar yönetiminde üç maçlık galibiyet serisini yakalayarak rakiplerine korku salıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, taraftar desteğiyle müthiş bir çıkıl elde etti ve Kasımpaşa maçına odaklandı.

Kayserispor Recep Uçar ile Uçuşa Geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'de bu sezon ilk kez üst üste üç galibiyet elde ederek taraftarını sevince boğdu. 
Teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, yönetimin zamanında maaş ödemesi, oyuncuların yüksek performansı, teknik heyetin özverisi, taraftarla bütünleşme gibi faktörlerle zirve yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Alanyaspor'a karşı kazandığı zaferlerle sarı-kırmızılı camiada bayram havası yaşanıyor. Bu başarılarla puanını 19'a yükselten Kayserispor, puan sıralamasında bir basamak yukarı tırmanarak rakiplerine gözdağı verdi.

Taraftar desteği gün geçtikçe büyüyor

Takımın bu çıkışında cefakar taraftarların etkisi büyük. Kapalı Kale 15 yıldır Sarı-Kırmızılı takımı büyük bir fedakarlık ile destekliyor. Kapalı Kale’nin büyümesinde lider Ahmet Dirgenali’nin de payı oldukça büyük. Dirgenali, tribün desteğinin büyümesi adına yaptığı projelerle büyük taktir topluyor. Tribün dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça bahsettiren Kapalı Kale, özellikle deprem bölgesine yaptığı yardımlarla tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu. 

4 maçta 10 gol atan Kayserispor, kalesinde sadece 2 gol gördü

Kayserispor, son üç lig maçında taraftarların coşkulu desteğiyle zorlu virajı başarıyla geçti. Geçen haftaki Kupa maçında Iğdırspor'u da eleyerek son 4 resmi maçını galibiyetle tamamlayan ekip, en başarılı dönemlerinden birini yaşıyor. Kayserispor, bu 4 maçta Çaykur Rizespor’u 3-1, Hatayspor’u 2-1, Iğdırspor’u 4-0 ve son olarak Alanyaspor’u 1-0 ile geçti. Rakiplerine 10 gol atan Sarı-Kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Sıradaki hedef: Kasımpaşa

Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Kayserispor, 18 puanlık rakibini gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı takım, bu maçı da kazanarak, hem seriyi, hem de zirve tırmanışını sürdürmek istiyor. Kayserispor, 11 Kasım Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 13:30'da futbolseverlerle buluşacak. Kayserispor'un bu önemli maç öncesi hazırlıklarını ve son dakika gelişmelerini takip etmek için https://www.kayserianadoluhaber.com.tr.com adresini takip etmeye devam edin.