Kayserispor pusuya yattı

Kayserispor, bugün Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Alanyaspor-Kayserispor maçı bugün saat 13:30'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada hakem Emre Kargın düdük çalacak. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor pusuya yattı

Kayserispor, bugün Alanyaspor’un konuğu olacak.

Sarı-Kırmızılı takım, zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Alanya’ya gitti ve maç saatini beklemeye başladı. Toplamda 7 yıldır Alanya’dan 3 puan alamadan dönen Kayserispor, galip gelerek, kötü gidişe dur demek ve şeytanın bacağını kırmak istiyor. Sıkı bir antrenman programıyla hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Kırmızılı takımda Majid Hosseini sakat, Arifk Kocaman ve Gökhan Sazdağı da cezalı. Carlos Mane ve Julian Jeanvier’in iyileşmesi moral olurken, oyuncular galibiyet yemini etti.

Kayserispor pusuya yattı

Takımın başarılı futbolcusu Miguel Cardoso, zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, ‘Altı puan değerinde bir maça çıkacağız. İyi hazırlandık. Son iki haftadır kazanamıyoruz. Bugün galip gelerek, şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız’ diye konuştu.

Alanyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşma bugün Alanya Oba Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşmada Emre Kargın düdük çalacak.