Kayserispor Pendikspor'a kilitlendi

Kayserispor, Pedikspor engelini de aşarak yeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Takımda son durum ne? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor Pendikspor'a kilitlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig’in 15. Hafta mücadelesinde sahasında kritik bir maça daha çıkacak.

Sarı-Kırmızılı takım, Pendikspor’u ağırlayacak. Son 6 maçın 5’inde galip gelen, 1’inde ise berabere kalan Kayserispor, Pendikspor’u gözüne kestirdi. Bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak olan Sarı-Kırmızılı takımda Trabzonspor maçı öncesi antrenmanda sakatlanan Kartal Kayra Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Takımın başarılı orta saha oyuncusu Ali Karimi’ye bugün çok iş düşüyor. Son haftaların en iyi çıkış yapan futbolcularından olan İranlı futbolcu, Pendikspor’un ciddiye alınması gerektiğine dikkat çekerek, karşılaşmanın zorluk derecesine dikkat çekti. İyi bir çıkış yakaladıklarını ve taraftar desteğini arkalarına alarak, Pendikspor engelini de kayıpsız aşmak istediklerini kaydeden Karimi, ‘Böylesi maçlar çok daha zor oluyor. Süper Lig’de her maç zor geçiyor. Galip gelmek için taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak, mücadele edeceğiz. Taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz’ diye konuştu.
Kayserispor ile Pendikspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 10 Aralık Pazar günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşmada Turgut Doman düdük çalacak.