Kayserispor öncesi Beşiktaş'ta şok sakatlık

Kayserispor'un yarın konuk edeceği Beşiktaş'ta bu müsabaka öncesi şok bir sakatlık yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor öncesi Beşiktaş'ta şok sakatlık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl, Kayserispor maçı öncesi sakatlık yaşadı. Oyuncunun Kayserispor'a karşı oynayamayacağı öğrenildi.

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş yarın Kayseri'de karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka öncesi konuk ekipte beklenmedik bir sakatlık yaşandı.

Siyah-beyazlı ekipte 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile oynanacak maçın hazırlıkları kapsamında yapılan antrenmanda sakatlık yaşadı.

Kayserispor öncesi Beşiktaş'ta şok sakatlık

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Futbol A Takımımızın 10 Şubat 2024 tarihinde yaptığı antrenman sonunda sağ uyluk iç adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Tayfur Bingöl’ün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk iç adalesinde (adduktor longus) kanama ve tam kat yırtık saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" denildi.