Kayserispor moral bozmuyor

Sarı-Kırmızılı takımda Pedro Henrique'nin iyileşmesi doping etkisi yaşatırken, hazırlıklar sıkı bir şekilde sürüyor

Kayserispor moral bozmuyor

Hes Kablo Kayserispor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Erzurumspor’u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar, kendisi gibi geçtiğimiz haftayı puansız kapatan B.B Erzurumspor’u mağlup ederek, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Çalışmalar, teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde devam ediyor.

Son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmayan futbolcular, galibiyet sözü verdi. Teknik Direktörü Bayram Bektaş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra top kapma, pas çalışmaları ve dar alanda çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

Sarı-Kırmızılı takımda Pedro Henrique ve Daniel Avromovski’nin sakatlıkları geçti. Harrison Manzala’nın ise en az 5 hafta daha yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Pedro ve Daniel, takımla birlikte çalışmalara dahil oldu. Teknik direktör Bayram Bektaş’ın, Pedro Henrique’ye, ilk 11’de şans vermesi beklenirken; Avromovski’yi kadroya alıp, maçın gidişatına göre oyuna dahil etmesi bekleniyor.

Hes Kablo Kayserispor, hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

Hes Kablo Kayserispor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 26 Eylül Cumartesi günü saat 13:30’da start alacak. Her iki takım da geçtiğimiz haftayı mağlup tamamlamıştı.