Kayserispor Mame Thiam'dan ne kadar bonservis alacak?

Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Senegalli futbolcu Mame Thiam'ın detayları belli oldu. Thiam, Pendikspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve İstanbul temsilcisinden 1 Milyon 300 Bin Euro alacak. Kayserispor'un da 1 Milyon 250 Bin Euro bonservis bedeli alacağı öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor Mame Thiam'dan ne kadar bonservis alacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’dan Pendikspor’a transfer olan Mame Thiam’ın, İstanbul temsilcisinden alacağı rakam belli oldu.

Senegalli futbolcunun Pendikspor ile 3 yıllık anlaşma sağlaması bekleniyor. Thiam’ın İstanbul temsilcisinden 1 Milyon 300 Bin Euro alacağı yazıldı. Toplamda 2.5 yıl Kayserispor forması terleten Thiam için Pendikspor’un da 1 Milyon 250 Bin Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Diğer yandan Sarı-Kırmızılı kulübün tarihine geçen Thiam, bu sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 19 maçta kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Toplamda 11 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren Senegalli 2 de asist yaptı.

Kayserispor’un en çok gol atan yabancı futbolcusu olan Thiam, 2021-2022 sezonunda 11 gol, 5 asist ile, 2022-2023 yılında 8 gol 3 asist ile yüksek bir performans gösterdi. Sarı-Kırmızılı forma ile toplamda Süper Lig maçlarında 30 gol atan Thiam, çalışkanlığı, hırsı ve mücadelesiyle 3 yıllık bölümde taraftarın gönlünde taht kurdu.

Senegallinin Kayserispor'dan alacakları konusunda şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.