Kayserispor ile Galatasaray 55. kez karşılaşacak! İşte dikkat çeken istatistikler...

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu start aldı. Kayserispor sezonun ilk maçında son şampiyon Galatasaray ile karşılaşacak. Müsabaka saat 21:45'te başlayacak. Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Kayserispor ile Galatasaray 55. kez karşılaşacak! İşte dikkat çeken istatistikler...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor ile Galatasaray tarihinde bugün 55. kez karşılaşacak. Geride kalan 54 maçta Kayserispor 5 kez, Galatasaray ise 33 kez kazandı. 16 maçta ise beraberlik oldu. Bu maçlarda Kayserispor 44 gol atarken Galatasaray ise 120 gol kaydetti. Geçen sezon Kayseri’de oynanan maçı Kayserispor 2-1 kazanırken İstanbul’da oynanan maçı ise Galatasaray 6-0 kazanmıştı. Kayseri’de oynanan son 10 lig maçında 3 kez Kayserispor kazanırken 5 kez de Galatasaray kazandı. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Okan Buruk ile Çağdaş Atan 4. kez rakip

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bugüne kadar 3 kez rakip oldu. Geride kalan maçlarda Buruk, Galatasaray ve Başakşehir’i çalıştırırken, Atan da Alanyaspor ve Kayserispor’un başındaydı. Söz konusu müsabakalarda Çağdaş Atan’ın takımları 2 kez kazanırken, Okan Buruk’un ekipleri de 1 kez sahadan galip ayrıldı.Kayserispor ile Galatasaray 55. kez karşılaşacak! İşte dikkat çeken istatistikler...

Gol silahı Thiam olacak

Kayserispor’un gol yollarındaki en etkili silahı geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Mame Baba Thiam olacak. Geçtiğimiz sezon gol yollarında Kayserispor’a önemli katkı sağlayan Thiam, bugün oynanacak olan Galatasaray maçında ileri uçta görev yapacak.

Özetler TRT Spor'da...

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunda haftanın maçlarının özet görüntüleri TRT Spor’da yayımlanacak. Sezon boyunca oynanacak 380 maçın özet görüntüleri TRT Spor’dan ekrana gelecek. Ayrıca Süper Lig’deki tüm karşılaşmalar da canlı yayınla TRT Radyo 1’de dinleyiciyle 
buluşacak.
 


 

Kayserispor ile Galatasaray 55. kez karşılaşacak! İşte dikkat çeken istatistikler...