Kayserispor gücüne güç kattı

Kayserispor, Popypara ile bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda düzenlenen törende Başkan Ali Çamlı ve Popypara Genel Müdürü Osman Sadık Doğan hazır bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor gücüne güç kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'de gösterdiği etkileyici performansla taraftarını gururlandırırken, Popypara ile yapılan sponsorluk anlaşması rahat bir nefes aldırdı.

Kayserispor gücüne güç kattı

Popypara ile yapılan sponsorluk anlaşması RHG Enertürk Enerji Stadyumu Basın Toplantı Salonunda düzenlenen törenle resmileşti.
Törene Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Popypara Genel Müdürü Osman Sadık Doğan ve basın mensupları katıldı. Bu sponsorluk, hem kulübün mali yapısını daha da güçlendirdi, hem de marka değerini artırmak adına önemli bir adım oldu.

Kayserispor gücüne güç kattı

Kayserispor ve Popypara arasındaki bu anlaşma, Sarı-Kırmızılı takımın sponsorluk portföyünü genişletiyor. Daha önce İstikbal, SR Döner, Kayseri Şeker Fabrikası ve Avenır ile yapılan anlaşmaların ardından, Popypara da bu listeye eklenmiş oldu.

Kayserispor gücüne güç kattı

Kasımpaşa maçında Popypara logolu formalarıyla sahaya çıkan Kayserispor, bu yeni sponsorlukla ekonomik olarak rahatladı. Kayserispor'un, bu sponsorluktan ne kadar para alacağı açıklanmadı.