Kayserispor forması kazanan isim belli oldu!

Kayseri Anadolu Haber olarak düzenlediğimiz yarışma sonucunda orijinal Kayserispor forması kazanan isim belli oldu. Konyaspor – Kayseirspor maçının sonucunu doğru tahmin eden futbolsever, Kayserispor forması kazandı. Detaylar haberimizde…

Kayserispor forması kazanan isim belli oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Konyaspor ile oynadığı müsabaka öncesinde düzenlediğimiz ‘Skoru Bil Formayı Kazan’ yarışmasında, maçın skorunu doğru bilen isme forma hediyesi sözü vermiştik.

Bu müsabakanın sonucunu doğru tahmin eden sporsever orijinal Kayserispor forması kazanmayı hak etti.

Web sitemiz, Facebook ve X (Twitter) sayfalarımızdan yaptığımız paylaşımlara maçın skorunu yazan takipçilerimiz formayı kazanmak için büyük bir heyecanla yarıştılar. Facebook sayfamıza müsabaka skorunun 2-0 Konyaspor üstünlüğü ile tamamlanacağını bilen Orhan Uluçay isimli sporsever, formanın sahibi oldu.

Kayserispor forması kazanan isim belli oldu!
Kayseri Anadolu Haber olarak önümüzdeki günlerde forma yarışmalarımız devam edecektir. 

Bizi sosyal medyalardan takip etmeyi unutmayın:

Facebook Sayfamız
X (Twitter)  Sayfamız

Futbol dünyasındaki son haberler, maç analizleri ve daha fazlası için web sitemizi ve sosyal medya platformlarımızı takip etmeye devam edin. Heyecana ortak olun! İlerleyen günlerde başlatacağımız yarışmalarda forma kazanma şansını yakalamak için bizi takip edin.