Kayserispor formaları sahiplerini buluyor

Kayseri Anadolu Haber'in başlattığı Kayserispor forma kampanyası, şehirdeki futbol tutkusunu doruk noktaya ulaştırıyor. Son Kayserispor - Alanyaspor maçında skor tahmini yapan şanslı taraftarlar formalarını kazandı. İlk formayı Kayserispor sevdalısı X (Twitter) hesabından Spor Adamı kazandı. Detaylar haberimizde!

Kayserispor formaları sahiplerini buluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin en büyüm marka değeri Kayserispor formaları sahiplerini bulmaya başladı.

Kayseri Anadolu Haber, Kayserispor'un popülaritesini artırmak adına heyecan verici bir forma kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya büyük ilgi görürken, tüm şehrin gözü Kayserispor’da.

Kayserispor formaları sahiplerini buluyor

Son olarak, Kayseri'de gerçekleşen heyecan dolu Kayserispor – Alanyaspor maçında doğru skor tahmini yapan beş şanslı taraftar, bu tutkularının ödülü olarak resmi Kayserispor formalarını kazandı. Kazanan talihliler arasında Spor Adamı (Twitter), Mehmet_bhc (Instagram), Görkem_Mehmet_Erva (Instagram), Efe.Karakaya38 (Instagram) isimleri yer alıyor. 
Kayseri Anadolu Haber olarak verdiğimiz sözü tutuyor ve skor tahminindeki başarılı olan sporseverlerin formalarını vermeye başladık.  Bu heyecan dolu futbol sezonunda ilk formamızı Kayserispor sevdalısı X (Twitter) hesabından Spor Adamı’na verdik. Spor Adamı isimli Kayserispor sevdalısı Spor Servisinden Muhammed Kösedağ ve Hakan Çiftci’den orijinal formasını aldı. İsminin açıklanmasını istemeyen futbolsever, Kayserispor sevdasının Kayseri’de daha çok duyulması adına yapılan bu organizasyon için Kayseri Anadolu Habere teşekkür etti ve 'Kayseri Anadolu Haber formamızı teslim etti.Teşekkürler, Herkes şehrinin takımını tutmalı.' dedi.

Kayserispor formaları sahiplerini buluyor

Kazanan taraftarların, ödüllerini alabilmeleri için Kayseri Anadolu Haber ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. 
Kayserispor formasını kazanmak için Kayseri Anadolu Haberi takip etmeye devam edin. Diğer yandan kazanan talihliler Mehmet_bhc (Instagram), Görkem_Mehmet_Erva (Instagram) ve Efe.Karakaya38 (Instagram) isimlerini gazetemize formalarını almak için bekliyoruz. Bu coşkuyu siz değerli okurlarımızla paylaşmaktan gurur duyuyoruz.