Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Kayserispor - Fenerbahçe maçı... Kayserispor bu maçta yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Fenerbahçe liderliğini devam ettirmek istiyor. Kayserispor'da kimler eksik? Detaylar haberimizde...

Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’in 17. Haftasında Mondihome Kayserispor, bugün saat 17:00’de Fenerbahçe’yi RHG Enertürk Enerji Stadı’nda konuk edecek. Son 7 maçın 6’sını kazanan bir maçta da beraberlik alan Sarı-kırmızılı ekip, bu yenilmezlik serisini Fenerbahçe karşısında da sürdürme peşinde…

CAROLE VE UZODİMMA DIŞINDA EKSİK YOK 
RHG Enertürk Enerji Stadı’nda bugün kritik bir 90 dakika oynanacak. Son haftaların en formda takımı Kayserispor, lider Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte Carole ve Uzodimma dışınnda eksik oyuncu bulunmazken, dün yapılan son antrenmanın ardından Fenerbahçe maçının hazırlıkları tamamlandı. Kayserispor Süper Lig’de devam eden 7 maçlık yenilmezlik serisini Fenerbahçe maçında da sürdürmekte kararlı. Sarı-kırmızılı ekip, evinde ve tarafları önünde İstanbul temsilcisini eli boş göndermeyi planlıyor.

İLK YARIDA SON 4 MAÇ KALDI
Recep Uçar yönetiminde 11 maça çıkan Kayserispor, bu maçlarda ise 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. 15 hafta sonunda 29 puanla üçüncü sırada yer alan Kayserispor, ligin ilk yarısını en iyi puanda bitirmeyi amaçlarken, ilk devrede kalan 4 maçında en iyi sonuçları almak için sahaya çıkacak. Recep Uçar ise açıklamasında, Fenerbahçe’nin Galatasaray ile bu sezon birlikte ligin en iyi futbol oynayan takımları olduğunu belirterek, zorlu bir 90 dakika olacağını söyledi. Bu müsabakaya yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. 

Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Kayserispor - Fenerbahçe maçı 20 Aralık Çarşamba günü saat 17:00'de RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanacak. Bu müsabaka BeIN  Sports 1'den naklen yayınlanacak. Müsabakayı Zorbay Küçük yönetecek.

55. RANDEVU

Kayserispor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 54 kez karşı karşıya geldi. Süper Lig tarihinde ilk kez 1973-1974 sezonunda Kayseri'de karşılaşan iki ekip arasındaki 54 maçta Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Bu maçlarda Kayserispor 9 kez kazanırken, Fenerbahçe ise 34 kez kazandı. 11 maç da berabere bitti.

Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Kayserispor kulübü tarafından Fenerbahçe maçı için belirlenen bilet fiyatları şu şekilde:
Güney Alt tribün bileti: 650 TL
Kuzey Üst tribün bileti: 650 TL
Doğu Üst Tribün bileti: 750 TL
Doğu Alt Tribün bileti: 900 TL
Batı Üst tribün bileti: 1000 TL
Batı Alt Tribün bileti: 1250 TL
Batı Balkon Tribün bileti: 1500 TL
Misafir Tribün bileti: 845 TL

Kayserispor’da eksik oyuncular
Lionel Carole (Sakat)
Anthony Uzodimma (Sakat)
Cezalı Yok

Fenerbahçe’de eksik oyuncular
Samet Akaydin 
Lincoln  Luan Peres 
Miha Zajc 
Luan Peres 
Lincoln 
Rodrigo Becão 
Edin Dzeko

Kayserispor'un Fenerbahçe maçı muhtemel 11'i 

Bilal Bayazit    
Gökhan Sazdağı
Majid Hosseini    
Hasan Ali Kaldırım    
Joseph Attamah    
Ali Karimi    
Kartal Kayra
Olivier Kemen 
Miguel Cardoso
Mame Thiam  
Aylton Boa Morte