Kayserispor'dan ayrılmıştı, yeniden Süper Lig'e döndü

Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Eyüpspor'a transfer olan İbrahim Akdağ'ın yeni adresi belli oldu. Tecrübeli futbolcu, Pendikspor'a transfer olarak Süper Lig'e geri döndü. Akdağ, geçtiğimiz sezon Eyüpspor formasıyla başarılı bir sezon geçirmişti. 

Kayserispor'dan ayrılmıştı, yeniden Süper Lig'e döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un eski futbolcusu İbrahim Akdağ, yeniden Süper Lig’e döndü. Süper Lig heyecanı, transfer haberleriyle devam ediyor. Pendikspor, kadrosuna orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ'ı kattı. Geçen sezon Kayserispor'dan, Eyüpspor'a transfer olan İbrahim Akdağ, kısa süre içinde gösterdiği performansla tekrar Süper Lig'in kapısını araladı.
Pendikspor'dan yapılan açıklamada, " İbrahim Akdağ Pendiksporumuz'da! Pendikspor'umuz son olarak Eyüpspor forması giyen İbrahim Akdağ'ı renklerine bağladı.  Ailemize Hoş Geldin İbrahim Akdağ!" denildi.
Geçen sezon Eyüpspor formasıyla gösterdiği etkileyici performans ile, dikkatleri üzerine çeken İbrahim Akdağ, şimdi Pendikspor forması altında Süper Lig sahnesinde boy gösterecek. Orta sahada üstün mücadele gücüyle ve liderlik özellikleriyle farkındalık oluşturan Akdağ, yeni takımıyla başarı dolu bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Kayserispor'dan ayrılmıştı, yeniden Süper Lig'e döndü