Kayserispor'da Valon Berisha sesleri

Kayserispor, transfer yasağının kaldırılacak olmasıyla birlikte kolları sıvadı. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, 30 yaşındaki Kosavalı milli oyuncu Valon Berisha ile yakından ilgilendiği ileri sürüldü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Valon Berisha sesleri

Kayserispor'da hareketli günler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda gündem transfer tahtası! Yönetim, yasağın kaldırılması yönünde büyük emek harcıyor. Geçmiş dönemden gelen bir çok dosya temizlenirken, gözler transfere çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, Kosavalı  oyuncu Valon Berisha ile ilgileniyor. 30 yaşındaki oyuncu, sahada 8 numara pozisyonunda görevde yer alıyor. Milli oyuncu, liderlik özelliği ve pas yeteneğiyle dikkat çekiyor. 
İddialara göre, Valon Berisha ile yapılan görüşmeler olumlu ilerleği öğrenildi. Oyuncunun transfer yasağının yakın bir zamanda bekleniyor. 
Transfer yasağının açılışıyla birlikte, oyuncuyla resmi sözleşme imzalanması planlanıyor.
Özellikle Gustavo Campanharo’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte orta sahada oluşan boşluğun bu transfer ile doldurulması bekleniyor. Taraftarlar, Valon Berisha gibi bir durumda bir yönetici takıma katılmasının takımın performansını olumlu yönde etkileyeceği konusunda umutlu.
Kayserispor’da bu transferin gerçekleşmesi durumunda Kayserispor'un Toplamda 582 günlük transfer hasreti de son bulacak.