Kayserispor'da transfer harekâtı! İmzalar peş peşe geliyor...

Sezonun tamamlanmasının ardından Kayserispor 2024-2025 sezonu için hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, kongre öncesi iç transfer girişimine başladı. Kayserispor, gelecek sezonda takımda kalmasını istediği isimlerle yeniden anlaşma sağladı ve sözleşme uzattı. İşte o isimler...

Kayserispor'da transfer harekâtı! İmzalar peş peşe geliyor...

Süper Lig 2023-2024 sezonunu 42 puanla 14. sırada tamamlayan Kayserispor, 2 veya 9 Haziran’da yapılacak genel kurul sonrası yeni sezon planlamasını hızlandıracak. 3 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına start verecek Sarı-kırmızılı ekip, bu dönemde ise takımda kalmasını istediği oyuncularda yeniden masaya oturuyor. Takımın önemli isimleriyle görüşen ekip, iç transfer için kolları sıvadı.

İlk olarak takımın önemli katkılar sağlayan ve 3 sezondur forma giyen Miguel Cardoso ile masaya oturan Kayserispor, Portekizli oyuncu ile 3 sezonluk daha yeni sözleşme imzaladı. Cardoso geride kalan sezonda 31 maçta 2 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 

Kayserispor'da transfer harekâtı! İmzalar peş peşe geliyor...

Diğer yandan sözleşmesi 2025 yılı Mayıs ayında bitecek olan Gökhan Sazdağı, sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 2026 yılının sonuna kadar Kayserispor forması giyecek. 3 yıldır Kayserispor forması giyen Sazdağı'nın, son dönemlerdeki çıkışıyla, kaleci Bilal ile birlikte milli takımla adı anılmaya başlamıştı. Gökhan, geride kalan sezonda 36 maçta forma giydi ve 6 asist yaptı.

Kayserispor'da transfer harekâtı! İmzalar peş peşe geliyor...

Yeni takımın önemli isimlerinden olan kaleci Bilal Bayazit ile geçtiğimiz sezon anlaşan Kayserispor, genç file bekçisi ise 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı. 3 sezondur Kayserispor forması giyen ve 2 sezondur önemli işler yaparak adından sıkça söz ettiren 25 yaşındaki Bilal, gelecek sezon Kayserispor’un kalesini korumaya devam edecek.

Kayserispor'da transfer harekâtı! İmzalar peş peşe geliyor...

Takımın genç isimlerinden defans oyuncusu Arif Kocaman da sözleşme uzatan isim oldu. Kocaman 2026 Mayıs ayında bitecek sözleşmesini 2028’e kadar uzattı. 20 yaşındaki genç stoper geride kalan sezonda 25 maçta forma giydi. Zaman zaman eleştirilen Arif Kocaman için yönetim gelecek sezonlarda umutlu…

Kayserispor’un gelecek vaat eden oyuncularından 18 yaşındaki orta saha Baran Ali Gezek de sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. 

İç transfer çalışmalarını sürdürecek olan Kayserispor, genel kurul sonrası ise dış transfere yönelecek. Yönetim yeni sezon yol haritasını belirledikten sonra takıma takviye etmek istediği oyuncularla görüşme sağlayacak.