Kayserispor'da transfer gelişmeleri – Tahta bu hafta açılacak mı?

Kayserispor yeni sezon hazırlıklarına 6 Temmuz'da başlıyor. Transfer tahtası, bu hafta açılacak mı? Şu ana kadar Attamah dışında imza atılmadı. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın durumuyla ilgili tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haber detayında… 

Kayserispor'da transfer gelişmeleri – Tahta bu hafta açılacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 6 Temmuz Perşembe günü yeni sezon hazırlıklarına start verecek. Taraftarları büyük bir heyecanla transferin açılıp açılmayacağı haberine kilitlendi. Teknik direktör Çağdaş Atan’ın devam edip etmeyeceği netlik kazanmazken, tüm camia yönetimin yapacağı hamlelere odaklanmış durumda. Futbolseverler, büyük bir dikkat ile pusuya yatmış müjdeli haberi bekliyor. 
Kayserispor'da transfer tahtasının açılıp açılmayacağı gündemin en önemli maddesi halinde… Transfer tahtası ile ilgili haber için heyecan dorukta. Şu ana kadar, bu konuda sadece Joseph Attamah, sözleşmesini uzattı. Taraftarlar, Attamah dışında hangi oyuncuların takıma katılacağını merakla bekliyor.
Diğer yandan başarılı Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın ise görevine devam edip etmeyeceği konusu da merak edilenler arasında sıcaklığını koruyor.. Atan, geçen sezon takımın elde ettiği başarıya taraftarlar tarafından çok sevildi. Ancak, henüz net bir açıklama yapılmadı. Çağdaş Atan'ın geleceği hakkında gelişmeler hangi yönde olacak, bu da bu hafta netlik kazanacak.
Sarı-Kırmızılı takımda yeni sezon öncesi heyecan tavan yaptı. Takımın yeni sezondaki performansı, yapılacak transfer, teknik direktör Çağdaş Atan'ın transfer listesi gibi konular, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Kayserispor'un yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki hafta içinde şekil alacak. 
Diğer yandan yönetime yakın bazı isimlerden edinilen bilgilere göre transfer tahtasının bu hafta içinde açılacağı konuşuluyor. Yönetimin gece gündüz bu konuya odaklandığı da gelen haberler arasında yer aldı.
Başkan Ali transfer için sabırlı olması gerektiğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Teknik direktör Çağdaş Atan da sezonun ilk etabında transferlerin yetişmesi gerektiğine vurgu yapmış, aksi bir durumunda bin anlam oluşmayacağını söylemişti.