Kayserispor'da transfer atağı - Julian Jeanvier'den sonra o futbolcu da Kayseri'ye geliyor

Süper Lig ekibi Kayserispor, transfer hızını kesmeden devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip, transfer yasağının kaldırılacak olmasıyla birlikte takviye yapmaya hazırlanıyor. Gineli defans oyuncusu Julian Jeanvier ve Onurcan Piri'den sonra hamlelerini sürdürüyor. Kayserispor, hangi oyuncuyla ilgileniyor? Transferde son gelişmeler – Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da transfer atağı - Julian Jeanvier'den sonra o futbolcu da Kayseri'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, transfer için kolları sıvadı. Başkan Ali Çamlı’nın direktifleri doğrultusunda transfer görüşmeleri devam ediyor. Şu ana kadar Gineli defans oyuncusu Julian Jeanvier ve Onurcan Piri’nin yanı sıra takımın bünyesine uyacak oyuncularla görüşülüyor. 
Sahasında 141 gün sonra 3 puan alan Sarı-Kırmızılı takım, bonservisi elinde olan oyuncularla görüşme halinde. Ekonomik olarak sıkıntılı süreçte olan Kayserispor, ince eleyip sık dokuyarak, hata yapmak istemiyor. Bu doğrultuda bonservis bedeli ödemek istemeyen Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig tecrübeli, takımın dokusuna uygun oyuncuları kıskaca aldı. 

Hasan Ali Kaldırım 11 yıl sonra Kayseri'ye dönüyor

Yıldızı Kayserispor’da parlayan Hasan Ali Kaldırım' ile görüşüyor. 2012 yılında Fenerbahçe’ye 4 Milyon Euro bedelle satılan Kaldırım’ın, Kayseri’ye dönme ihtimali taraftarı heyecanlandırdı. Uzun yıllar Fenerbahçe’de forma giyen, ardından Başakşehir’e transfer olan, son olarak da Ankaragücü forması giyen Hasan Ali Kaldırım'ın da Kayseri’ye gelmeyi düşündüğü öğrenildi. Transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte, Hasan Ali Kaldırım'ın 11 yıl sonra Kayseri'ye dönmesine kesin gözle bakılıyor. 
Teknik direktör Çağdaş Atan, Lionel Carole’nin son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar sonrasında yerli bir sol bek alınması yönünde açıklamada bulunmuştu. Taraftar, eski oyuncularının tekrar formayı giyecek olmasından dolayı heyecan yaşarken, Kayserispor'un savunma hattındaki gücünün de artması bekleniyor. 

Kayserispor'da transfer atağı - Julian Jeanvier'den sonra o futbolcu da Kayseri'ye geliyor