Kayserispor'da taraftarın beklediği müjdeli haber geldi!

Kayserispor'da 3 yıl daha Portekiz rüzgarı esmeye devam edecek. Sarı-Kırmızılı kulüpte Başkan Ali Çamlı, Miguel Cardoso ile 3 daha sözleşme uzattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Kayserispor'da taraftarın beklediği müjdeli haber geldi!

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon kümede kalmayı başaran Kayserispor’da, taraftarın merakla beklediği haber geldi.  

Başkan Ali Çamlı, daha öncesinden el sıkıştığı Miguel Cardoso ile 3 yıl daha anlaştıklarını duyurdu. Sarı-Kırmızılı takımda böylelikle transfer görüşmeleri başlamış oldu. İç transferde sezon ortasında Ali Karimi ile anlaşma sağlanmıştı. Başkan Ali Çamlı, sözleşmesi biten oyuncularıyla tek tek görüşüyor. Başkan Ali Çamlı, bu doğrultuda uzun süredir görüşme halinde olduğu Portekizli futbolcu Miguel Cardoso ile anlaşmaya vardı. Kayserispor ve Cardoso arasında yapılan görüşme neticesinde, 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı. Portekizlinin sözleşmesi sona ermişti. Mevcut sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihinde sona eren Cardoso, yeni anlaşma ile taraftarı sevince boğdu. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük itici gücü olan Cardoso, 30 Haziran 2027 tarihine kadar Kayserispor formasını terletmeye devam edecek.

Taraftar Miguel Cardoso'yu çok seviyor

Tecrübeli futbolcunun takımda kalmasıyla birlikte diğer oyuncularla da görüşmelerin devam edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Portekizli de Kayserispor’da devam etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Kayseri’yi ve Kayserispor taraftarlarını çok sevdiğini ifade etti. Konyaspor maçıyla Kayserispor formasıyla 100. maçına çıkan tecrübeli futbolcu, bu sezonu 1 gol ve 7 asistle tamamladı.