Kayserispor'da şok gelişme – Bu haber iyi olmadı!

Kayserispor'da Majid Hosseini'den kötü haber geldi. İranlı savunma oyuncusu, sakatlığı nedeniyle gelecek sezonun ilk yarısını kaçıracak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'da şok gelişme – Bu haber iyi olmadı!

Kayserispor taraftarı tecrübeli savunma oyuncusu Majid Hosseini’den gelen kötü haberle sarsıldı.

İranlı futbolcu, önümüzdeki sezonun ilk yarısını da kaçıracak. Geçtiğimiz sezon sadece 10 maçta forma giyen Hosseini, yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle bir ameliyat daha geçirdi. Yaşanan bu gelişme sonrasında moraller alt üst oldu. 

Kayserispor'da şok gelişme – Bu haber iyi olmadı!

Sakatlık süreci uzadı

Afrika kupası'nda 19 Ocak 2024 tarihinde İran-Hong Kong maçında sakatlanan Hosseini, sol ayak bileği iç yan bağlarındaki (deltoid ligament) yaralanma nedeniyle sahalardan uzak kaldı. O günden bu yana iyileşemeyen ve tekrar ameliyat olan tecrübeli futbolcu, geçen sezonun ilk 4 haftasında da sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Hosseini’nin geç dönecek olması, teknik direktör Burak Yılmaz’ı en çok üzen gelişmelerden biri oldu.

Kayserispor'da şok gelişme – Bu haber iyi olmadı!

Defans hattında büyük sıkıntı yaşanmıştı

Kayserispor, geçtiğimiz sezon defans bölgesinde büyük sıkıntılar yaşadı. Julian Jeanvier’in de sakat olması, Burak Yılmaz’ı farklı oyunculara yönelmeye zorladı. Dmitrios Kolovetsios ve Arif Kocaman, bu dönemde şans buldu, ancak bu ikili beklentilerin altında bir performans sergiledi. Bu durum, savunma hattındaki zafiyetin artmasına neden oldu. Kayserispor, önemli puanlar kaybederek, zirvedeyken, bir anda düşme korkusu yaşadı.

Kayserispor'da şok gelişme – Bu haber iyi olmadı!

Joseph Attamah alternatifi bulunuyor

Transfer yasağıyla birlikte Majid Hosseini’nin yokluğu, Kayserispor’u bu sezon oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Gelecek sezon için defans hattında  sıkıntıların aza inmesi için genç çalıştırıcı Burak Yılmaz, ekibiyle birlikte alternatif planlar düşünüyor. Joseph Attamah da defansta oynayabiliyor. Yılmaz'ın elindeki futbolculardan maksimum fayda sağlamak için çaba sarf ettiği öğrenildi.