Kayserispor'da Sivasspor maçı öncesi veda!

Kayserispor'da Sivasspor maçı öncesi beklenen ayrılık gerçekleşti. German Onugkha ile yollar ayrıldı. Peki sırada hangi 3 futbolcu var?

Kayserispor'da beklenen ayrılık Sivasspor maçı öncesi gerçekleşti. Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezonki kadrosundan oyuncu göndermeye devam ediyor. Kopenhag'dan geçen sezon başında transfer edilen German Onugkha ile yollar ayrıldı.

German Onugkha ile sözleşme karşılıklı feshedildi

Ayrılığı Kayserispor Basın Sözcüsü Emir Akpınar duyurdu. Akpınar, "Profesyonel futbolcumuz German Onugkha ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir" dedi. 

Oyuncuya teşekkür eden Akpınar, "German Onugkha’ya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'da ayrılıklar devam ediyor

Kayserispor'da geçtiğimiz günlerde Youssef Ait Bennasser de karşılıklı anlaşma sonucunda ayrılmıştı. Sırada Miguel Cardoso, Joshua Brenet ve Sam Mather'in olduğu da gelen haberler arasında yer aldı. 

Böylelikle geçtiğimiz sezondan bu yana 29 futbolcu ile yollar ayrılmış oldu.