Kayserispor'da sarı alarm

Kayserispor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Samsunspor maçına odaklandı. Sarı-Kırmızılı takımda Gökhan Sazdağı cezasını tamamlarken, iki önemli oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Detaylar Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da sarı alarm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig’de zor günler geçiriyor.

Sarı-Kırmızılı takım, üst üste 6 Süper Lig maçını kaybetti. Muhteşem bir galibiyet serisinin ardından peş peşe gelen bu yenilgilerden dolayı moraller dibe vurdu. Kayserispor, bu kötü seriye son verip, yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Recep Uçar yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, 25 Ocak Perşembe günü deplasmanda Samsunspor’un konuğu olacak. Bu önemli maçta rakibini mağlup ederek, yeni bir sayfa açmayı amaçlayan Kayserispor’da eksikler can sıkarken, iki futbolcu da sarı kart sınırında yer alıyor.

Sarı-Kırmızılı takımın önemli iki futbolcusu Kartal Kayra Yılmaz ile Ali Karimi’nin 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular, Samsunspor maçında kart görürse, Antalyaspor ile oynanacak olan karşılaşmada görev alamayacak. Teknik direktör Recep Uçar, futbolcuları kart görmemeleri konusunda uyardı. Diğer yandan Sarı-Kırmızılı takımda Gökhan Sazdağı, cezasını tamamladı. Tecrübeli futbolcu, Samsunspor karşısında sahadaki yerini alacak.