Kayserispor'da kaç eksik var?

Kayserispor, Alanyaspor'u gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı takımda eksik oyuncular can sıkıyor. Detaylar Kayseri haberinde...

Kayserispor'da kaç eksik var?

Kayserispor, Süper Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak.

Sarı-Kırmızılı takımda eksikler can sıkıyor. Özellikle defans bölgesindeki eksikler teknik direktör Burak Yılmaz’ı kar kar düşündürüyor. Majid Hosseini, Julian Jeanvier, Arif Kocaman gibi önemli isimlerden yoklun olacak olan Kayserispor’da tek teselli Carlos Mane’nin iyileşmesi oldu. Diğer yandan sarı kart cezalısı Gökhan Sazdağı da Alanya karşısında forma giyemeyecek isimler arasında bulunuyor.

Son iki haftada 5 önemli puan kaybeden Sarı-Kırmızılı takım, 7 yıllık deplasman hasretine son vermek istiyor. Bu doğrultuda sıkı bir antrenman programıyla hazırlanan Kayserispor’da hedef: mutlak 3 puan.

Kayserispor'da kaç eksik var?

Dimitrios Kolovetsios ve Attamah görev yapacak

Oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmazken, teknik direktör Burak Yılmaz’ın defans hattında Dimitrios Kolovetsios ile birlikte Joseph Attamah’a şans vermesi bekleniyor. Alanyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşma 16 Mart Cumartesi günü saat 13:30’da Alanya Oba Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmada Emre Kargın düdük çalacak.

Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Kayserispor 1-0 kazanmıştı. Karşılaşmada tek golü Olivier Kemen kaydetmişti.