Kayserispor'da iki eksik var

Kayserispor, Çaykur Rizespor'a bileniyor. Burak Yılmaz yönetiminde tek hedef: mutlak galibiyet. Sarı-Kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Mehdi Bourabia, temkinli olduklarını söyledi. Çaykur Rizespor-Kayserispor maçı ne zaman oynanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Kayserispor'da iki eksik var

Kayserispor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılı takım, 2 günlük aranın ardından önceki gün teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde hazırlıklara başlamıştı. Sakatlığı devam eden Majid Hosseini ve sarı kart cezalısı Arif Kocaman dışında tam kadro çalışan Kayserispor’da oyuncuların son derece hırslı, bir o kadar da istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Son iki maçını kazanarak, yenilmezliğini 5 maça çıkaran ve 35 puana ulaşarak, rahat bir nefes alan Sarı-Kırmızılı takımda büyük bir rekabet var. Oyuncular forma bulmak için ter döküyor. 

Mehdi: Henüz rahatlayamadık

Orta sahanın etkili ismi Mehdi Bourabia, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, Rize’ye kazanmak için gideceklerini söyledi. Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında ortaya koyulan oyun ve mücadelenin üst düzeyde olduğunu aktaran Mehdi, ‘Kayserispor olarak, iyi bir çıkış yakaladık. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. 35 puana ulaştık, ama halen tehlike devam ediyor. Henüz puan olarak rahatlayamadık. Temkinli olmalıyız, bu maçtan da galibiyetle ayrılmamız durumunda rahat bir nefes almış olacağız. Şu an tek düşüncemiz Çaykur Rizespor maçını kazanmak’ diye konuştu. Çaykur Rizespor ile Kayserisporarasında oynanacak olan karşılaşma 2 Mart Cumartesi günü saat 16:00’de Çaykur Didi Stadyumu’nda başlayacak.

Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maç 3-1 Kayserispor’un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Sarı-Kırmızılı takımın tüm gollerini de Mame Thiam atmıştı.