Kayserispor'da Hikmet Karaman sesleri - Çağdaş Atan Başakşehir'e mi gidiyor?

Kayserispor'da Hikmet Karaman sesleri yükseliyor. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın daBaşakşehir'e gideceği yönünde iddialar var. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Hikmet Karaman sesleri - Çağdaş Atan Başakşehir'e mi gidiyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan'ın istifasının ardından, yeni teknik direktör arayışları hızla devam ediyor, adı bu göreve geçen isimlerden biri de Hikmet Karaman.

Hikmet Karaman, Kayserispor'da farklı dönemlerde görev yaparak, adından başarı ile söz ettirmişti. Türk futbolunun önde gelen isimlerinden biri olarak bilinen Karaman'ın, adı kulislerde konuşulurken, şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi. Yönetimin, biran önce teknik direktör sorununu çözmesi bekleniyor. 

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Hikmet Karaman'ın Kayserispor'un tek başına geçmesine kesin gözle bakılıyor. Taraftar, merakla yeni teknik direktörün hangi isim olacağını bekliyor. Diğer yandan Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan'ın da Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı kulislerde konuşuluyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan da resmi bir açıklama bekleniyor.