Kayserispor'da hesap haftası

Kayserispor, 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Kasımpaşa ile final niteliğinde bir maçta karşı karşıya gelecek. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da hesap haftası

Kayserispor, 3 Nisan Çarşamba günü final niteliğinde bir maça çıkacak.

Sarı-Kırmızılı takım, sahasında son haftaların formda takımı Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Zorlu maçı kazanıp, puanını 39 yaparak nefes almak isteyen Kayserispor’da oyuncular galibiyet sözü verdi. Takım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Takımın Portekizli futbolcusu Boa Morte, Kasımpaşa’nın gücünü bildiklerini ve ona göre hareket edeceklerini kaydetti. Burada taraftar desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Morte, ‘Final gibi bir maç bizi bekliyor. Saha ve seyircimiz önünde Kasımpaşa maçını alıp, bu işi bitirmek istiyoruz. Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Çalışmalarımız iyi gidiyor, milli arayı verimli değerlendiriyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galip geleceğiz’ ifadelerini kullandı.

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Nisan Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Ömer Faruk Turtay düdük çalacak. Ligin ilk yarısında İstanbul’daki maçı Kayserispor 4-3 kazanmıştı.