Kayserispor'da hedef Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, bu sezon asıl motivasyonlarının Ziraat Türkiye Kupası olduğunu, burada finale çıkıp kupayı almayı hedeflediklerini belirtti.

Kayserispor'da hedef Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu

Koç, yaptığı yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleştiklerini anımsatarak, geçtiğimiz sezon olduğu gibi sarı-lacivertli takımı İstanbul'da yenerek yarı finale yükselmek istediklerini kaydetti.

Kayserispor'un iyi bir futbol oynadığını ve her maçta takımlarına güvendiklerini aktaran Koç, şöyle devam etti:

"Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen yıl final oynamış bir takım olarak, finalin altında kalacak her eleme bizim için bir başarı olmayacaktır. Bizin için başarı, final oynayıp kupayı almak olacaktır. Kupada Fenerbahçe rakibimiz oldu. Büyük bir camia. Gerçekten zor bir deplasman. Fenerbahçe'nin kadro derinliği ve taraftar desteğini düşünecek olursak bizim için zor bir maç olacak. Geçtiğimiz yıl yine Fenerbahçe ile elemede eşleşmiş ve son dakikalarda Ramazan Civelek'in attığı golle kazanıp üst tura çıkmıştık. Bu yıl da aynı motivasyonla İstanbul'a gideceğiz. Amacımız, Fenerbahçe'yi elemek ve bir üst tura çıkmak. Finale kadar da burada mücadele etmek istiyoruz. Çünkü Kayserispor'un ligdeki yeri rahat, düşme gibi bir kaygımız yok. Şampiyon olabilecek bir puan avantajımız yok. Bu yüzden büyük motivasyonumuz kupada. Umarım kupada final oynar, kupayı alırız."