Kayserispor'da hangi oyuncuların sözleşmesi sona erdi?

Kayserispor'da 2023 yaz transfer sözleşmeleri sona eren 9 futbolcudan en son gelişmeler. Yönetim, hangi oyuncularla görüşüyor? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da hangi oyuncuların sözleşmesi sona erdi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, yeni sezona hazırlıklarını sürdürürken, 9 futbolcusunun sözleşmesinin sona erdi. Sarı-Kırmızılılar, transfer tahtası kapalı olmasına rağmen yeni sezon için stratejilerini belirlemeye devam ediyor.
Sözleşmeleri sona eren futbolcular arasında Majid Hosseini, Bernard Mensah, Emrah Başsan, Cenk Gönen, İlhan Parlak, Joseph Attamah, Lionel Carole, Mario Gavranovic ve Ahmet Kağan Malatyalı, bulunuyor. Bu futbolcular arasında, sadece Emrah Başsan, kendine yeni bir kulüp buldu. Başsan, yeni sezonda Sivasspor formasını giyecek.
Diğer futbolcular ise şu an için serbest transfer listelerinde bulunuyorlar. Kayserispor'un bu futbolcularla sözleşme yenileme görüşmelerine devam ettiği bilgisi alındı.
Başkan Ali Çamlı, Bernard Mensah ve Mario Gavranovic ile yeni sezonda devam etmeyi düşünmediklerini dile getirmişti. Bu oyuncular arasında Joseph Attamah ile de prensip anlaşmasına varılmıştı.