Kayserispor'da Gueye transferinde hesaplar değişti mi?
Kayserispor'un anlaştığı konuşulan Pape Habib Gueye için peş peşe iddialar gündeme geldi. Erokspor detayı ve transfer tahtası tartışılıyor.
Kayserispor'da Altligler'in anlaşmaya vardığı Pape Habib Gueye transferi bozuldu mu? Spor Adamı'nın sitem dolu sözleri dikkatlerden kaçmazken, Senegalli futbolcunun Esenler Erokspor ile anlaştığı konuşuluyor.
Pape Habib Gueye transferinde yeni iddia
Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 5 gole imza atan kanat forvet Gueye için Puskas, özel olarak duyurduğu haberde, "Kayserispor’la anlaştığı konuşulan Kasımpaşalı Habib Guaye, Esenler Erokspor ile anlaşma sağladı" ifadeleriyle Kerem Semizoğlu'nu kaynak gösterdi.
Transfer tahtası iddiası gündeme geldi
Başka bir iddiaya göre de Senegalli futbolcunun, transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı Kayserispor'a gelmek istemediği ileri sürüldü.
Lois Diony transferi de sonuçsuz kalmıştı
Kayserispor, Lois Diony ile de prensip anlaşmasına varmış, ancak transfer, futbolcunun menajerinin teklif edilen rakamdan daha fazlasını talep etmesi nedeniyle iptal olmuştu.
Spor Adamı'ndan dikkat çeken paylaşım
Lois Diony transferinin ardından Spor Adamı, Kayserispor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, daha iyi bir golcü alınacağını yazdı.
Şu an için transfer tahtasının açılması adına yönetimin yoğun bir mesai yürüttüğü belirtildi.