Kayserispor'da geri sayım! Transfer tahtası için kritik gelişme

Kayserispor'da moralleri yükselten gelişme yaşandı. Problemli FIFA dosyalarının yarısı kapanırken, kalan ödemeler ve makbuzların ardından gözler cuma gününe çevrildi.

Kayserispor yönetimi, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un şahsi tapularını teminat göstererek SGK ve vergi borcunun yapılandırılmasının ardından FIFA'daki problemli dosyaları tek tek kapatıyor. Toplamda 6 dosyanın 3'ü kapatıldı. 

Ersoy, toplamda 112,5 milyon TL tutarındaki tapularını ipotek göstererek büyük fedakârlık yaptı.

Transfer dosyalarında süreç devam ediyor

Transfer çalışmaları devam ederken, en geç cuma günü dosyaların tamamının kapatılması bekleniyor. Kayserispor'da Joseph Attamah, German Onugkha, Aaron Opoku, Gideon Jung, Anthony Uzodimma ve Julian Jeanvier'e ödemeler yapılıyor. Hangi oyunculara ödeme yapıldığı ise henüz netlik kazanmadı.

Transfer yasağına konu dosya sayısı azalıyor

Kayserispor’da transfer yasağına konu dosya sayısının azalması camiada moralleri artırdı. Tahtanın açılması için geri sayım başladı. Futbolculara ödemeler yapılırken, makbuzlar bekleniyor.

Gözler cuma günü açılması beklenen transfer tahtasında

Cuma günü öğleden sonra transfer tahtasının kesin olarak açılacağı gelen haberler arasında yer aldı. 

Yönetimin, 7 dosya için toplamda 1 milyon 100 bin euro tutarında ödeme yaparak bu işlemi gerçekleştireceği öğrenildi.